Elektromos Chopper® 100km/h 7000W Modell: SILENCE S01

- 20%
Lítium akkumulátor:
Gyártó: SILENCE
Garancia idő: 24 hónap
A termék kódja: SILENCE S01
Hozzáférhetőség: 1 db raktáron a szállítónál
1 338 308 Ft Ár ÁFA nélkül
1 605 970 Ft db
Eredeti ár 2 007 463 Ft , Árengedmény 20 %
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Márka Silence
Model S01
Sebesség 100km/hod
Tápellátás 230V
Súlya 115 kg

 

Akkumulátor LiFePo4 (LFP)
Az akkumulátor élettartama legalább 1 000 ciklus
Hatótávolság homologizált 147 km
Hatótávolság a városban 120 km
Töltési idő max. 6 óra

 

MŰSZAKI ADATOK

A Silence S01 egy erős és technológiailag fejlett elektromos robogó, amelyet egy spanyol cég gyártott az európai piac számára, a városi ökológiai mobilitás elkötelezettjeként. Az S01 a 125 cm3-ig terjedő kategóriába tartozik - elegendő VO B kategória A robogó egy nagy teljesítményű, a hátsó kerékbe szerelt villanymotorral van felszerelve, melynek teljesítménye max. 7KW (11KW), a sebesség max. 100 km/óra Gyorsulás 0-50 Km/óra. 3,8 másodperc. Négy vezetési mód: ECO, CITY, SPORT és REVERSE. A robogó korlátozott sebességgel, akár 45 Km/h-val szállítható a VO L1e-hez. A SILENCE S01 robogó nagy teljesítményű, eltávolítható lítium akkumulátorral rendelkezik, 5,6 kW teljesítményű, 147 km-es hatótávval. Az akkumulátor mobil rendszerrel van felszerelve, amely megkönnyíti az akkumulátor szállítását. A robogó akkumulátor-kiegyenlítő rendszerrel (BBS) rendelkezik, amely biztosítja az akkumulátor hosszú élettartamát és biztonságát.
 
Az akkumulátor beépített 600 W-os töltővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az akkumulátor 6 órán belüli feltöltését.

Az akkumulátor utólag 700 W teljesítményű 230 V-os átalakítóval szerelhető, és off-grid rendszerben használható okostelefon, tablet, laptop töltésére, TV vagy 90 literes hűtőszekrény működtetésére. Ez teszi az akkumulátort többcélúvá. Az akkumulátor beépített 55 W-os fűtéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi az akkumulátor felmelegítését töltés előtt, ami javítja a töltést rendkívül hideg környezetben. Megnöveli az akkumulátor élettartamát is, mivel a fagyos hőmérsékletű töltés lerövidíti az akkumulátor élettartamát. A drága akkumulátorok biztonságának növelése érdekében az akkumulátor beépített GPS nyomkövetővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az akkumulátor távoli nyomon követését. Az akkumulátor élettartamát több mint 10 000 használt robogó bizonyította EU-szerte, ahol a robogók több mint 40 000 km-t tettek meg, és az akkumulátorok átlagos kapacitása 97%.

NAGY TÁROLÓHELY

Silence S01

A SILENCE S01 robogó ülése alatt egy extra nagy tárolódoboz található, amelybe két sisak is belefér. Nagy figyelmet fordítottak a biztonságra. A robogó nagyon rövid fékúttal rendelkezik, az alacsony súlypont pedig nagyon könnyen kezelhetővé és stabillá teszi a robogót. Egy kiterjedt szenzorrendszer figyeli a robogó minden fontos részét (motor, akkumulátor és vezérlő), és így növeli a biztonságot. A SILENCE S01 robogó hátrameneti üzemmóddal (hátramenet) és kinetikus energia-visszatápláló rendszerrel (KERS) vagy regeneratív fékezéssel rendelkezik, amelynél a fékezésből származó energia visszakerül az akkumulátorba. A regeneratív fékezés csökkenti a tárcsafékekből származó por által okozott levegőszennyezést, és energiaköltségeket takarít meg.

INTELLIGENS ROGÓ

A SILENCE S01 robogó egy igazán intelligens robogó, amely gyárilag nyomkövető vagy megosztó alkalmazással van felszerelve. Ha a SILENCE S01 robogót 3G mobil SIM-kártyával szereli fel, csatlakoztathatja egy okostelefonhoz, és megkezdheti a megosztást barátaival és családjával. A szoftver számos funkciót kínál, beleértve a navigációt, a lopásgátlót és a megosztást. Ha a SILENCE S01 robogó nincs felszerelve SIM kártyával, akkor bluetooth-on keresztül működik és az alkalmazás segítségével feloldhatod a tárhelyet és elindíthatod a rollert. A szoftver folyamatosan frissül új funkciókkal.

Silence S01